AcasăACTUALCRAIOVA: S-a stabilit locația pentru Bursa Generală a Locurilor de Muncă

CRAIOVA: S-a stabilit locația pentru Bursa Generală a Locurilor de Muncă

spot_img

Reprezentanții Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj au anunțat faptul că Bursa Generală a Locurilor de  Muncă va fi organizată în sediul Casei Tineretului din Craiova. 

- Publicitate -

Evenimentul se va desfăşura pe data de 20 mai, începând cu ora 09.00.

„Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de munca, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.


Agentii economici care vor participa la această acţiune vor avea prilejul să-si recruteze personalul direct,  fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de munca pe care îl oferă”, anunță purtătorul de cuvânt al AJOFM Dolj, Anca Petcu.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la Bursa Generală a Locurilor de Muncă  pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante ce vor fi oferite în cadrul bursei la sediul Agenţiei Locale Craiova, str. Eugeniu Carada, nr.13A sau le pot transmite pe adresa de email a instituţiei: ajofm.dj@anofm.gov.ro.

CITEȘTE ȘI: Titularizare 2022. Câte posturi sunt disponibile în judeţul Olt, pentru candidaţii la concursul din 13 iulie


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri