AcasăACTUALCraiova IntenCity | 571 de voluntari dornici să facă parte din...

Craiova IntenCity | 571 de voluntari dornici să facă parte din echipă

spot_img

571 de tineri au aplicat pentru echipa de voluntari a celui mai mare festival organizat vreodată în Oltenia – IntenCity. 

Etapa de înscriere a voluntarilor în cadrul Festivalului IntenCity s-a încheiat, iar peste 571 persoane sunt dornice să facă parte din echipa de voluntari, anunță organizatorii.

„Dacă vă aflați printre cei înscriși, trebuie să știți că echipa de organizare va transmite în cel mai scurt timp informațiile necesare următoarei etape a procesului de selecție. IntenCity este festivalul unde poți să vezi live artiștii preferați ai generațiilor de ieri, de azi și de mâine pe scena stadionului Ion Oblemenco din Craiova”, spun organizatorii marelui eveniment.


Biletele pentru sunt disponibile pe https://bit.ly/IntenCityFestival și la Agenția de bilete a Operei Române Craiova (Sala Polivalentă), Magazinul Mobil Universitatea Craiova, Magazinul Oficial Universitatea Craiova.

CITEȘTE ȘI: VOUCHERE SOCIALE | Peste 10.000 de carduri au fost deja blocate din cauza tentativelor de fraudă

 

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri