AcasăACTUALCRAIOVA: Încep lucrările de reabilitare a Pasajului Electroputere. Investiție de 5,5...

CRAIOVA: Încep lucrările de reabilitare a Pasajului Electroputere. Investiție de 5,5 milioane de euro

spot_img

Pasajul Electroputere din Craiova va intra în reparații, lucrările de reabilitare fiind executate în baza programul Anghel Saligny.

Viceprimarul Craiovei, Răzvan Diaconu, a semnat contractul de finanțare, execuția lucrării fiind deja atribuită de Primăria Craiova executantului Domarcons.

Valoare lucrărilor este de 5,5 milioane lei cu TVA.

„În aceste zile se constituie garanția de buna execuție și se va da ordin de începere lucrări. Se reabilitează scările laterale, sunt lucrări la structura de rezistență conform expertizei tehnice, lucrări la culee, lucrări la suprastructură (carosabil și trotuare), reabilitare balustrăzi etc. Am solicitat proiectantului să schimbăm gardul de autostradă care este acum pe pasaj, urmând să avem unul estetic, care să devină chiar punct de atracție”, a explicat edilul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

CITEȘTE ȘI: Virgil Popescu, prezent la Termocentrala Rovinari, despre legea pensiilor: „Problema nu ține de noi, ci de Ministerul Muncii”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri