AcasăACTUALCRAIOVA | În ce stadiu sunt lucrările de reabilitare a liniei de...

CRAIOVA | În ce stadiu sunt lucrările de reabilitare a liniei de tramvai din zona străzii Henry Ford (Foto)

spot_img

Reabilitarea liniei de tramvai din zona străzii Henry Ford se desfășoară conform graficului, anunță, marți, primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. 

Potrivit edilului, constructorul a finalizat partea de asigurare a infrastructurii și s-a trecut la montarea de șine pentru calea de rulare a tramvaiului.

Lucrările sunt preconizate să se încheie în această iarnă, iar perioada coincide cu sosirea primului tramvai din cele așteptate să înlocuiască vechile garnituri”, a precizat Olguța Vasilescu.

Modernizarea liniei de tramvai presupune o investiție de 5 milioane de euro, fiind un proiect cu fonduri europene.

CITEȘTE ȘI: România, contract bănos cu compania olandeză Damen, cu o zi înainte de vizita premierului Mark Rutte

Lucrările sunt executate de asocierea Mari-Vila Com SRL Bucureşti – Metalcolect Prod SRL Târgu Jiu, cea care a câştigat licitaţia derulată anul trecut.

Edilul Craiovei spunea, când au fost demarate lucrările, că acestea nu înseamnă doar reabilitarea căii de rulare a tramvaiului, ci şi modernizarea staţiilor pentru călători şi extinderea sistemului de management al traficului.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri