AcasăACTUALCRAIOVA: Directorul Teatrului Colibri a demisionat. Cine a preluat conducerea instituției

CRAIOVA: Directorul Teatrului Colibri a demisionat. Cine a preluat conducerea instituției

spot_img

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova are un nou director, după ce Adriana Teodorescu a demisionat. Geo Dinescu a preluat conducerea instituției. 

- Publicitate -

Adriana Teodorescu a devenit director al Teatrului Colibri în urmă cu nouă ani. Aceasta nu va pleca din instituție, ci va reveni la meseria de secretar literar.

„După nouă ani de conducere a mea, aici, la Teatrul Colibri, după 25 de ani de lucru în teatru, mă bucur foarte mult să revin la meseria mea, cea de secretar literar și privim înapoi cu mândrie, iar vestea cea mai bună este că începând de acum câteva zile, chiar dacă este oficial manager interimar, actrița Geo Dinescu, colega și prietena mea, preia din ceea ce înseamnă responsabilitățile și greutatea pe care trebuie s-o ducă un manager.


Cu toată echipa Teatrului Colibri, cu tot ce înseamnă susținerea autorităților tutelare, cu tot valul de simpatie al publicului pe care îl are și pe care și l-a construit în anii de când e la Teatrul Colibri, timid, sporadic din 2014, concret și din ce în ce mai mult până în zilele noastre.

Mă bucur din suflet că suntem în această echipă, aceasta fiind mult mai puternică acum și va fi și mai puternică. Lucruri mult mai bune și mult mai frumoase se vor întâmpla și cred ca misiunea mea este alta de acum înainte, aceea de a sprijini teatrul și de a veni cu idei de care n-am dus niciodată lipsă, dar pe care n-am putut să le duc la bun sfârșit, decât pe unele parțial.

A fost foarte foarte mult de muncă. Mă bucur foarte mult că proiectele construite împreună sunt duse mai departe și vor fi îmbunătățite. Eu nu plec din teatru”, a menționat Adriana Teodorescu, joi, în cadrul unei conferințe de presă.


La rândul său, Geo Dinescu a precizat că proiectele pe care fosta conducere le-a început vor continua și că nici ea nu va renunța la scenă sau la ateliere.

„Ne știm din festival și din evenimentele pe care le-am avut la teatru. Este o responsabilitate foarte mare pe care o am acum pe umeri. Ceea ce pot să spun este că echipa nu se va schimba. Proiectele pe care Adriana le-a început vor continua. Nu voi renunța la scenă. Scena este viața mea. Atelierele vor continua. Voi face în continuare ateliere. Deci nu va fi o schimbare majoră”, a explicat Geo Dinescu.

Teatrul pentru copii și tineret Colibri organizează și anul acesta Săptămâna Teatrului, proiect ajuns la cea de-a IX-a ediție și îi invită pe craioveni să se bucure de spectacole, ateliere de creație, Porți Deschise, expoziții, celebrând astfel cele trei mari sărbători: Ziua Internaţională a Teatrului pentru copii şi tineret – 20 martie, Ziua Internațională a Marionetiştilor şi Păpuşarilor – 21 martie şi Ziua Mondială a Teatrului – 27 martie.

Săptămâna Teatrului se sărbătorește la Teatrul Colibri din anul 2014.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri