AcasăACTUALCRAIOVA: Dezinsecție terestră pe domeniul public până la sfârșitul acestei luni

CRAIOVA: Dezinsecție terestră pe domeniul public până la sfârșitul acestei luni

spot_img

Cea de-a doua etapă de dezinsecție, prin pulverizare terestră a insecticidelor pe domeniul public, intervenție ce are ca scop combaterea insectelor dăunătoare, va avea loc, la Craiova, în perioada 7-30 iunie, anunță reprezentanții Salubrității. 

- Publicitate -

Astfel, echipele care acționează la nivelul Craiovei vor efectua, în noaptea de 7 spre 8 iunie, operațiunea de larvicidare pe suprafețele lacurilor din municipiu, urmând ca, în noaptea de 8 spre 9 iunie să procedeze la dezinsecția spațiilor verzi din Parcul Nicolae Romanescu și din zonele adiacente.

În noaptea următoare, va fi efectuată intervenția în Parcul Tineretului.


Dezinsecția pe spațiile verzi din cartierele Craiovei va fi demarată în noaptea de 10 spre 11 iunie, aceasta urmând să se desfășoare în funcție de condițiile meteorologice existente.

Produsule biocide folosite în cadrul acestei intervenții sunt Vectobac WG și Solfac Trio EC140 NF, aflate în grupa a treia de toxicitate și avizate de Ministerul Sănătății.

Suprafața totală pe care va avea loc dezinsecția este de aproximativ 800 hectare.


CITEȘTE ȘI: Primul liceu din țară care a implementat proiectul „Grădina de relaxare, liniște și învățare” este la Craiova

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri