AcasăACTUALCRAIOVA: Circulație rutieră închisă, duminică, pe A.I. Cuza

CRAIOVA: Circulație rutieră închisă, duminică, pe A.I. Cuza

spot_img

Reprezentanții Primăriei Craiova anunţă că, pentru desfășurarea ceremoniei militare dedicate celebrării Zilei Drapelului Național, ce va avea loc, în data de 26 iunie, în Piața Tricolorului din municipiu, vor fi instituite restricții de circulație pe mai multe sectoare de drum.

- Publicitate -

Astfel, în data de 26 iunie, în intervalul orar 09:00 – 12:00, se va închide circulaţia rutieră pe strada A.I. Cuza, tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Romul şi intersecţia cu str. Arieş.

„În situaţia în care autovehiculele staţionate în zona restricţionată obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere”, informează Primăria Craiova.


CITEȘTE ȘI: Proiect de succes | CJ Olt a accesat fonduri europene pentru stoparea pierderilor de energie de la propriul sediu (FOTO)

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri