AcasăACTUALCRAIOVA: Când estimează investitorul că va fi gata Promenada Mall. Olguța Vasilescu...

CRAIOVA: Când estimează investitorul că va fi gata Promenada Mall. Olguța Vasilescu anunță 1.500 de locuri de muncă

spot_img

Cel de-al doilea mall din Craiova, Promenada Mall, va fi gata la sfârșitul anului viitor, directorul de dezvoltare al Nepi Rockcastle, Andrei Rotaru, anunțând, marți, într-o conferință de presă, la Craiova, că au fost obținute toate autorizațiile necesare și că în viitorul centru comercial vor funcționa aproximativ 120 de magazine. 

- Publicitate -

Totodată, prezentă la conferința de presă, Lia Olguța Vasilescu, primarul Craiovei, a menționat că realizarea acestui obiectiv economic înseamnă și locuri de muncă pentru craioveni.

Vasilescu a mai menționat că primăria a eliberat și autorizația pentru noul bulevard, care după ce va fi construit va fi donat municipalității.


Promenada Mall se va construi pe Calea Severinului, Nepi Rockcastle stabilind că va construi un bulevard care să lege străzile Râului cu Tineretului, totul pentru pentru un acces mai facil.

Toate cheltuielile sunt suportate de către constructor, dar Primăria Craiova trebuie să asigure exproprierea a 17 proprietăți din zonă.

„Prin aceste demersuri vor fi create aproximativ 1.500 de locuri de muncă. Vom avea și un nou bulevard, prevăzut cu două benzi pe fiecare sens, linie mediană, sensuri giratorii, semaforizare inteligentă, spații verzi, piste de biciclete. Este investiție asumată de Nepi, un sprijin oferit comunității locale. Dupa finalizarea bulevardului, acesta va fi donat municipalității”, a declarat Vasilescu.


Reprezentantul Nepi a precizat că investiția are o valoare de 125 de milioane de euro.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Energiei anunță că a început exploatarea gazelor din Marea Neagră

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri