AcasăACTUALCRAIOVA | Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată în octombrie

CRAIOVA | Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată în octombrie

spot_img

Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj organizează, în data de 14 octombrie, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. 

Potrivit reprezentanților AJOFM Dolj, evenimentul se adresează, în principal, absolvenților instituțiilor de învățământ (dar și altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă), oferind participanților posibilitatea de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă potrivit pregătirii lor profesionale sau în ultimă instanţă să se (re)orienteze profesional către ocupaţii / meserii cu mai mari posibilităţi de angajare pe termen mediu şi lung.

„Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți reprezintă una dintre măsurile active destinată corelării cererii și ofertei de forță de muncă, aflată mereu în atenția Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj. Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creșterea gradului de ocupare a forței de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant”, arată AJOFM Dolj.

Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante și sunt interesați să participe la această acțiune pot depune situația la sediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Dolj sau o pot transmite pe adresa de email a instituției.

Evenimentul se va desfăşură la sediul Fundației pentru Tineret Dolj, (Casa Tineretului), din Craiova, începând cu ora 09.00.

Participarea la acest eveniment este gratuită.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Giugea, președintele PNL Craiova, după ce a revenit în tabăra liberală

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri