AcasăACTUALCraiova: Brazii de Crăciun, colectați de la platforme începând de astăzi până...

Craiova: Brazii de Crăciun, colectați de la platforme începând de astăzi până pe 20 ianuarie

spot_img

O acțiune de colectare a brazilor de Crăciun de la platformele gospodărești din Craiova va fi organizată de către Iridex, în perioada 7-20 ianuarie, anunță reprezentanții societății.  

Cei care locuiesc la case vor trebui să scoată brazii lângă pubela maro, în ziua aferentă colectării acestui tip de pubelă dedicat bio-deșeurilor, spun reprezentanții Iridex.

„Pentru a putea fi transportați cât mai ușor este recomandat, pe cât posibil, ca brazii să fie depozitați lângă pubelă, în bucăți cât mai mici”, arată o informare de presă.

După ce sunt colectați de la populație, brazii ajung în stația de la Mofleni unde sunt tocați și lăsați o perioadă în proces de pregătire.

„După această perioadă, o parte din materialul obținut este trimis către transformare în peleți la o fabrică din județ, iar o altă parte va fi folosită în parcuri și grădini, la spațiile verzi, fiind un material rășinos foarte bun pentru sol”, mai psun reprezentanții Iridex Group.

CITEȘTE ȘI: Ghidul apelului „Dezvoltarea serviciilor de educație timpurie complementare”, în consultare publică

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri