AcasăACTUALCRAIOVA: Amenzi pentru mizerie, deranj și consum de alcool în foișoare, parcuri...

CRAIOVA: Amenzi pentru mizerie, deranj și consum de alcool în foișoare, parcuri și în zona scărilor de bloc

spot_img

Mai mulți tineri au fost amendați, noaptea trecută, la Craiova, pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, anunță Polița Locală a Municipiului Craiova. 

- Publicitate -

Potrivit polițiștilor, s-a acționat în zona foișoarelor, a părculețelor, a scărilor de bloc, fie doar pentru a verifica dacă sunt probleme, fie în urma sesizărilor primite de la cetățeni.

Valoarea amenzilor aplicate este de 7.000 de lei.


„Patrulele de ordine publică ale Poliției Locale au acționat, noaptea trecută, pentru identificarea și sancționarea persoanelor ce deranjează liniștea publică. Au fost avute în vedere locurile cunoscute cu astfel de probleme (foișoare, locuri de joacă, parculețe, scări de bloc), dar și locurile sesizate de cetățeni unde se încalcă regulile de conviețuire socială. S-au aplicat sancțiuni pentru murdărirea domeniului public (cazuri în care, persoanele sancționate, au și curățat mizeria pe care o făcuseră), consum de alcool, deranjarea liniștii publice”, arată Poliția Locală Craiova.

Astfel de acțiuni vor continua, noapte de noapte, pe toată perioada verii.

CITEȘTE ȘI: DOLJ: O mașină a luat foc în mers, pe ruta Craiova-Cârcea


 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri