AcasăACTUALCRAIOVA: Adăposturile antiaeriene transformate în diverse depozite vor trebui eliberate până în...

CRAIOVA: Adăposturile antiaeriene transformate în diverse depozite vor trebui eliberate până în data de 7 martie

spot_img

Administratorii și președinții asociatiilor de proprietari din Craiova au obligația să se asigure că până pe data de 7 martie adăposturile de protectie civilă sunt eliberate, cunoscut fiind faptul că multe dintre acestea sunt ocupate cu diverse obiecte depozitate de către locatarii blocurilor. 

- Publicitate -

Primăria Craiova dă asigurări că toate aceste adăposturi sunt identificate și controlate periodic.

Autoritățile spun că mai sunt și adăposturi private-societăți comerciale, blocuri de locuințe noi-, acestea fiind verificate de către reprezentanții ISU Dolj.


Cunoscut fiind faptul că cele mai multe dintre aceste adăposturi de protecție civilă au devenit depozite în care se găsesc diverse obiecte, reprezentanții Primăriei Craiova au cerut ca asociațiile de proprietari să rezolve situațiile până în data de 7 martie.

„Miercuri, 2 martie, Direcția Fond Locativ și Control Asociații de Proprietari din Primăria Municipiului Craiova a notificat toate asociațiile de proprietari să elibereze adăposturile antiaeriene, în cazul în care în acestea erau depozitate diferite lucruri. Termenul pentru eliberarea lor este 7 martie 2022. La ultimul control efectuat de către Compartimentul de Situații de Urgență multe dintre acestea erau deja goale. În acest moment, cele disponibile sunt în curs de igienizare, acolo unde este cazul”, au menționat reprezentantii Primăriei Craiova.

Pe raza municipiului Craiova sunt peste 200 de adăposturi gestionate de către autorități.


CITEŞTE ŞI: Adăposturile civile din Târgu Jiu, verificate. Ce obligație au asociațiile de proprietari

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri