AcasăACTUALCozi interminabile la granița cu Bulgaria. Turiștii petrec ore bune în trafic

Cozi interminabile la granița cu Bulgaria. Turiștii petrec ore bune în trafic

spot_img

Turiștii care vor să meargă astăzi în vacanțe în Bulgaria, Grecia sau Turcia, vor avea parte de o surpriză neplăcută, deoarece Punctul de trecere a frontierei de la Vama Giurgiu, spre Bulgaria, este luat cu asalt, încă de la primele ore ale dimineții.

Cozi impresionante de maşini s-au format pe sensul de ieșire din țară iar timpii de așteptare pentru autoturisme de sunt de peste 70 de minute. În plus, în prezent, se efectuează lucrări de reabilitare a carosabilului pe Podul Giurgiu-Ruse, pe sectorul românesc, ceea ce duce la îngreunarea traficului și la mărirea timpilor de așteptare pentru turiști.

Conform Poliției de Frontieră Giurgiu, sunt deschise patru artere de circulație pe sensul de ieșire și încă patru pe cel de intrare în țară și au fost luate măsuri suplimentare de fluidizare a traficului.

realitateadegiurgiu.net

 

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri