AcasăACTUALCOVID-19. Compania de Apă le cere oltenilor să facă plăţi online

COVID-19. Compania de Apă le cere oltenilor să facă plăţi online

spot_img

Cum numărul cazurilor de COVID-19 este în creștere, în județul Olt, Compania de Apă Olt face apel către beneficiarii serviciilor de alimentare cu apă să respecte regulile de distanțare și să evite deplasările la casieriile Companiei de Apă Olt, la Biroul Unic din municipiul Slatina sau la sediile secundare.

Pentru plata facturilor, cetățenii pot folosi aplicația CAOmobile sau serviciile de internet banking.

Pentru informații sau depunerea de  documente pentru obținerea de avize și autorizații, punem la dispozitie adresa de e-mail: office@caolt.ro sau numărul de telefon: 0725 442 431, fax: 0371- 600 308, luni- vineri, 8.00-16.00.

Pentru sesizarea problemelor legate de sistemul de alimentare cu apă și canalizare, dar și alte interventii pe rețele, cetățenii au la dispoziție numărul de telefon de la Dispecerat: 0249.423.419 ( non-stop).

Activitatea la casieriile Companiei de Apă Olt și Biroul Unic se desfășoară după program normal.

CITEŞTE ŞI: Reţele de apă şi canal dintr-un oraş oltean, extinse cu fonduri europene. Lucrările sunt avansate

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri