AcasăACTUALContractul de finanțare pentru reabilitarea clădirii Palatului Administrativ din Craiova a fost...

Contractul de finanțare pentru reabilitarea clădirii Palatului Administrativ din Craiova a fost semnat. Cum a ales să prezinte situația actualul prefect al Doljului

spot_img

Contractul de finanțare pentru reabilitarea clădirii Palatului Administrativ din Craiova, proiect inițat de actualul subprefect al Doljului, Nicușor Roșca, în vremea mandatului său de prefect, a fost semnat, miercuri, la București.  

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, și ministrul Dezvoltării, Attila Cseke, au semnat contractul de finanțare a lucrărilor pentru reabilitarea Palatului Administrativ, proiect ce se ridică la suma de suma eligibilă prevăzută în contract este de 34.829.973,13 lei, fără TVA, iar diferența de bani necesară pentru cheltuielile neeligibile va fi suportată de MAI.

Acest proiect a fost inițiat de către  actualul subprefect de Dolj, Nicușor Roșca, în timpul mandatului său de prefect.

La ceremonia de semnare a proiectului, care a avut loc la București, a fost prezent și subprefectul Nicușor Roșca, nu doar prefectul Dan Diaconu și vicepreședintele CJ Dolj, Mihai Neațu, cum prezintă situația Diaconu…pe pagina de Facebook.

Primele documente tehnice premergătoare etapei de introducere a proiectului de reabilitare a clădirii Palatului Administrativ al Județului Dolj în PNRR, respectiv contractul de expertiză tehnică, a studiului geotehnic, topografic cu documentație cadastrală, dar și de certificatele energeticeau fost semnate în decembrie 2021 de către Roșca.

CITEȘTE ȘI: Marcel Ciolacu spune că plafonul de 9,4% pentru pensii va fi eliminat din PNRR. „Este o aberație”

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri