AcasăADMINISTRAŢIEContract de finanţare prin PNRR semnat pentru reabilitarea termică a patru blocuri...

Contract de finanţare prin PNRR semnat pentru reabilitarea termică a patru blocuri din Balş

spot_img

Patru blocuri din Balş vor fi reabilitate termic cu finanţare europeană, prin Planul naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), Componenta 5 – Valul Renovării.

Potrivit unui comunicat remis de Ministerul Dezvoltării, este vorba despre blocurile 6, 7, 8 şi 9, situate pe strada Nicolae Bălcescu şi Ion Creangă.

Valoarea totală a proiectului se ridică la 10.918.727 lei, TVA inclusă.

Potrivit sursei citate, joi, prin Valul Renovării, au fost semnate 18 contracte, în valoare de 124.554.915,96 de lei, pe care autoritățile locale din 7 localități le-au depus pentru creșterea eficienței energetice a unor clădiri rezidențiale multifamiliale și a unor instituții publice (unități de învățământ și sedii administrative).

Prin această schemă de finanţare, Ministerul Dezvoltării finanțează integral lucrările, iar locatarii și administrațiile publice locale nu sunt nevoite să asigure cofinanțare.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri