AcasăACTUALContinuă lucrările de extindere a Aeroportului Craiova

Continuă lucrările de extindere a Aeroportului Craiova

spot_img

Lucrările pentru extinderea şi modernizarea Aeroportului Internaţional Craiova continuă.

Sorin Manda, directorul aeroportului a anunţat, joi, că încă la fundația noii construcții, însă ritmul de lucru este unul susținut, iar evoluția lucrărilor este vizibilă de la o săptămâna la alta, la toate cele trei corpuri ale clădirii.

„Valoarea totală a contractului este de aproximativ 100 milioane de euro, cea mai mare parte din fonduri europene, durata de execuție fiind de 25 luni, respectiv până în luna iulie 2024. Vom avea un terminal de peste 30.000 mp, cu o capacitate de procesare de aproximativ 2 milioane de pasageri pe an, dar și alte obiective în cadrul acestui proiect care vor conduce la creșterea gradului de siguranță și securitate a activității aeronautice”, a transmis Sorin Manda.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri