AcasăACTUALConstrucții modulare și bunuri pentru cazarea refugiaților, scoase din rezerva de stat

Construcții modulare și bunuri pentru cazarea refugiaților, scoase din rezerva de stat

spot_img
- Publicitate -

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a adoptat duminică o hotărâre prin care se propune scoaterea de la rezervele de stat a 18 construcţii uşoare din elemente modulate şi a unor bunuri materiale şi mijloace de cazarmament necesare sprijinirii cetăţenilor străini şi apatrizi care sosesc din Ucraina. 

Acestea se vor găsi pe teritoriul municipiului Bucureşti şi al judeţelor Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui, scrie Agerpres.


”Se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a 18 construcţii uşoare din elemente modulate şi a unor bunuri materiale şi mijloace de cazarmament necesare sprijinirii cetăţenilor străini şi apatrizi care sosesc din Ucraina pe teritoriul municipiului Bucureşti şi al judeţelor Galaţi, Iaşi, Neamţ, Suceava, Vaslui”, se arată în hotărâre.

Potrivit documentului, sunt avute în vedere construcţii modulate tip container, paturi, saltele, perne, pături, cearşafuri, saci de dormit.

CITEȘTE ȘI: Nicolae Ciucă: „S-a luat legătura cu producătorii de medicamente ca în regim de urgenţă să producă pastile de iod”


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri