AcasăACTUALConsiliul Județean Dolj a fost premiat pentru proiectul privind digitalizarea serviciilor oferite...

Consiliul Județean Dolj a fost premiat pentru proiectul privind digitalizarea serviciilor oferite cetăţenilor

spot_img

Consiliul Județean Dolj a fost premiat pentru bunele practici în implementarea proiectului de digitalizare a serviciilor oferite cetățenilor.

- Publicitate -

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a inclus instituția pe lista celor 12 instituții publice care au primit recunoaștere oficială pentru modul în care au implementat proiecte în domeniul managementului calității.

Același premiu a fost oferit și echipei CJ Dolj, pentru implicare și profesionalism.


Proiectul de digitalizare, denumit “Simplificarea Procedurilor de Eficientizare și Digitalizare”, a fost considerat un model de bună practică la capitolul “Servicii publice de calitate în context pandemic”.

Obiectivul general al proiectului a fost reprezentat de simplificarea procedurilor administrației locale și reducerea birocrației pentru cetățeni.

“Acesta a însemnat atât simplificarea administrativă din perspectiva back-office, prin achiziția infrastructurii software și hardware, scanarea tuturor documentelor și instruirea personalului, cât și front-office, prin crearea posibilității depunerilor on-line și prin informarea cetățenilor”, spune preşedintele CJ Dolj, Cosmin Vasile.


CITEŞTE ŞI: Tabletele de iodură de potasiu vor fi distribuite populaţiei. Rafila: “Nu trebuie luate preventiv”

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri