AcasăPOLITICĂConsilier local din Teleorman, pe lista ANI pentru un conflict administrativ. Ce...

Consilier local din Teleorman, pe lista ANI pentru un conflict administrativ. Ce i se impută

spot_img

Un consilier local din Teleorman a fost găsit de inspectorii ANI în conflict administrativ după ce a votat un proiect de hotărâre care viza, printre altele aprobarea salariului soţiei sale.

Potrivit unui comunicat remis de Agenţia Naţional de Integritate (ANI), Dumitru Badea, consilier local în cadrul comunei Troianul din Teleorman a participat la adoptarea și votarea hotărârilor consiliului local privind bugetul local pe venituri și cheltuieli pentru perioada 2020-2022.

CITEŞTE ŞI: Un consilier local din Dolj, vot pentru angajarea soţiei la primărie. ANI s-a sesizat după aproape doi ani

Doar că, în aceste cheltuieli sunt incluse și salariile pentru asistenții personali, în contextul în care soția persoanei sa deține o funcție contractuală în cadrul Primăriei Comunei Troianul, existând astfel, posibilitatea obținerii unui avantaj patrimonial pentru aceasta.

„Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 70 și 77 din Legea nr. 161/2003 coroborate cu prevederile art. 228, alin. (1)  din O.U.G.  nr. 57/2019”, transmite ANI.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri