AcasăACTUALConcursul pentru posturile de îngrijitor organizat de Spitalul Județean Târgu Jiu va...

Concursul pentru posturile de îngrijitor organizat de Spitalul Județean Târgu Jiu va avea loc în sediul Facultății de Drept

spot_img

Reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu anunță că, din motive obiective, s-a schimbat locația unde se va susține concursul pentru posturile de îngrijitor. 

- Publicitate -

Astfel, potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Mihaela Țicleanu, concursul se va susține la sediul Universității „Constantin Brâncuși”, Facultatea de Științe ale Educației Drept și Administrație Publică (Facultatea de Drept) situată pe strada Victoriei.

„Candidații înscriși la concursul pentru ocuparea celor 9 posturi de îngrijitor sunt rugați să se prezinte mâine, 27.01.2022, la sediul Universității „Constantin Brâncuși”, Facultatea de Științe ale Educației Drept și Administrație Publică (Facultatea de Drept) situată pe strada Victoriei, în centrul municipiului Târgu-Jiu, căci acolo se va susține proba scrisă a acestui concurs. Din cauza unor motive obiective, concursul nu se va mai desfășura la sediul Facultății de Științe Medicale și Comportamentale, așa cum fusese inițial anunțat”, a explicat Țicleanu.


Concursul va începe la ora 09:00, iar intrarea candidaților în săli se va face începând cu ora 08:00.

Detalii sunt afișate și pe site-ul SJU: https://www.spitalgorj.ro/.

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri