AcasăACTUALComplex sportiv în locul Stadionului Tineretului din Craiova. Proiectarea, scoasă la licitație

Complex sportiv în locul Stadionului Tineretului din Craiova. Proiectarea, scoasă la licitație

spot_img

Serviciile de proiectare pentru noul complex sportiv care se va ridica pe amplasamentul Stadionului Tineretului din Craiova au fost scoase la licitație, anunță președintele CJ Dolj, Cosmin Vasile. 

- Publicitate -

Conform noului proiect, se va contrui o sală multifuncțională cu arenă de atletism indoor de categoria I, conformă normelor și standardelor naționale și europene, și o pistă de velodrom ce va corespunde specificațiilor impuse de Uniunea Internațională de Ciclism.

Suprafețele de joc sunt concepute să asigure și desfășurarea altor sporturi, dar și a unor evenimente festive, concerte și spectacole.


„Noul complex va asigura spații pentru sportivi: săli de antrenamente, vestiare, saună, zone de relaxare și camere pentru controlul medical, pentru staff-ul tehnic, dar și pentru presă. Spectatorii vor avea la dispoziție o tribună cu peste 6.500 de locuri, zone comerciale și parcări. În paralel cu demersurile pentru proiectarea complexului sportiv, ne ocupăm și de procedurile de eliberare a amplasamentului și pregătirea terenului pentru viitoarea construcție. De altfel, ne dorim ca întreaga zonă să fie una destinată sportului”, a precizat Cosmin Vasile.

La următoarea ședință de plen a Consiliului Județean Dolj, va fi supus la vot un proiect de hotărâre prin care CJ Dolj solicită Ministerului Tineretului și Sportului trecerea actualului Ștrand al Tineretului în proprietatea județului Dolj.

„În acest fel, vom putea integra și acest spațiu în rândul obiectivelor destinate sportului”, a completat președintele CJ Dolj.


CITEȘTE ȘI: Propunere legislativă: Săptămână de lucru de patru zile, în România

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri