AcasăTECHCompania Mercedes-Benz va taxa cumpărătorii din SUA care vor să accelereze mai...

Compania Mercedes-Benz va taxa cumpărătorii din SUA care vor să accelereze mai rapid

spot_img

Conform blogului platformei cauțimașină.ro, producătorul german de automobile Mercedes-Bez va introduce un abonament lunar pentru a activa funcția de micșorare a timpului de accelerare pentru doritori.

 

Costul acestui abonament lunar, după spusele celor de la Mercedes-Benz pe canalul de televiziune BBC News, se pare că va ajunge la suma de 1200 de dolari, respectiv 991 de euro.

 

Surprizător? Nicidecum! Mercedes-Benz nu este singurul producător de automobile care a venit cu această idee cel puțin neobișnuită. Primul producător de automobile care și-a surprins fanii cu astfel de declarații este Tesla care a lansat în anul 2019 taxa Acceleration Boost care scade timpul de accelerare cu jumătate de secundă. Prețul impus de Tesla cumpărătorilor săi pentru un astfel de serviciu este de 2000 de dolari și se percepe doar o singură dată.

 

Un abonament asemănător cu cel pe care îl va impune Mercedes-Benz cumpărătorilor săi este cel lansat mai devreme, anul acesta, de către principalul său rival – BMW. Și acest producător german de automobile se pare că mai vrea să stoarcă un ban de la clienții, prin lansarea unui abonament pentru activarea funcției de încălzire a scaunelor și a volanului. Cu alte cuvinte, vrei să conduci confortabil, fără să îngheți? Scoți bani din buzunar, chiar dacă ai mai plătit o dată prețul întreg al mașinii tale, cu toate sistemele pe care le include ea.

 

De când vor trebui americanii să plătească mai mult dacă vor să meargă mai repede?

 

Încă nu cunoaștem data exactă începând cu care americanii vor trebui să plătească în plus dacă vor vrea să meargă mai repede cu automobilele lor Mercedes-Benz. Pe vitrinele dealerilor auto din țara tuturor posibilităților scrie cu litere mari: în curând… Rămâne deci să așteptăm și să vedem ce le rezervă viitorul, cu toate că nu credem că sunt prea bucuroși de această inițiativă.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri