AcasăACTUALCOMENTARIU | Spoiala și pânzele de păianjen formate în tramvaie. O piesă...

COMENTARIU | Spoiala și pânzele de păianjen formate în tramvaie. O piesă tristă jucată la Craiova

spot_img

Faptul că ai un lucru vechi, de care poate că te-ai săturat, nu te împiedică să nu îl ții curat, mai ales dacă știi foarte clar că doar cu acel lucru încă îți faci treaba. O treabă de care depinde o bună parte dintr-un oraș și pentru care oamenii din acel oraș plătesc. Dacă ar ține cont de acest aspect, cei de la RAT Craiova nu ar mai scoate în traseu tramvaie sau autobuze împuțite.

Sunt vechi tramvaiele din Craiova. Este o realitate -cruntă și ea ce-i drept-, dar acest lucru nu ar trebui să îi împiedice pe angajații RAT să desprăfuiască aceste mijloace de transport. Și nu vorbim despre activități complicate, ci unele de un minim bun simț.

Când într-un mijloc de transport ajung să se formeze pânze de păianjen, este clar că dezinteresul domnește. Nu ai cum să ieși în traseu cu un tramvai în care aerul este irespirabil. Și este irespirabil nu din cauza vreunui călător, căci da, mai sunt și astfel de situații, ci din cauza ta…prestatorule de servicii. Te așezi pe scaun, asta dacă îți faci curaj, și observi cum efectiv stratul de praf are câțiva milimetri. Și mai vezi niște dâre de mătură, semn că a existat o tentativă de a face curățenie.


Vorbeam despre curajul de a te așeza pe scaune. Păi chiar este necesar. Asta pentru că sunt foarte murdare. Nu rupte, ci MURDARE!

Un bilet costă 2,5 lei. Nu este mult, spun poate cei de la RAT Craiova. Dar de ce să nu respecți omul care achită acest tarif pentru serviciul prestat?! Pe cei care au abonament și merg la serviciu cu tramvaiul. Pe cei care ascultă îndemnul autorităților care spun că pentru a evita problemele cauzate de lipsa locurilor de parcare…poți apela la mijlocul de transport în comun. De ce să nu respecți?!

Craiovenii au înțeles ideea. Sunt vechi tramvaiele, ei trebuie să aibă răbdare…incă…până vine noul lot. Dar de ce până vine acest lot sunt nevoiți să circule în tramvaie jegoase? De ce RAT Craiova?


CITEȘTE ȘI: Femeie tâlhărită pe o stradă din Craiova. Unul dintre făptași a fost prins de un jandarm care văzuse scena de la etaj

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri