AcasăADMINISTRAŢIEColectare selectivă a gunoiului la Caracal, din 1 martie. Primarul, întâlniri cu...

Colectare selectivă a gunoiului la Caracal, din 1 martie. Primarul, întâlniri cu cetăţenii pentru a explica mecanismul

spot_img

Primarul Municipiului Caracal, Ion Doldurea, a anunţat că se va întâlni în perioada următoare cu oamenii din toate zonele orașului pentru a explica mecanismul de funcționare a colectării selective a gunoiului.

- Publicitate -

Primele întâlniri au fost în cartierele Bold și Protoseni.

Începând cu 1 martie, în Caracal s-a modificat sistemul de strângere a gunoiului pe principiul colectării selective a deșeurilor. Sunt avute în vedere deșeurile reciclabile de tip carton/hârtie, plastic, metal și sticlă.


Colectarea selectivă presupune împărțirea deșeurilor de către cetățeni în containere sau saci separați, astfel încât să poată fi ulterior procesate la centrele de reciclare.

„Colectarea în mod selectiv va fi realizată corect dacă persoanele implicate vor respecta regulile stabilite de firmele care adună și reciclează gunoiul. Acestea ne pun la dispoziție ghiduri care prevăd pașii importanți în acest proces. Efortul nostru ca cetățeni este minim, beneficiul pentru comunitate este însă maxim”, a declarat Ion Doldurea.

CITEŞTE ŞI: Primarul din Caracal vrea parcări puzzle ca la Slatina


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri