AcasăACTUALClinica de Psihiatrie de la Parcul Romanescu din Craiova, renovată complet

Clinica de Psihiatrie de la Parcul Romanescu din Craiova, renovată complet

spot_img

A fost finalizată renovarea Clinicii de Psihiatrie I de la Parcul Romanescu din Craiova, anunță edilul municipiului, Lia Olguța Vasilescu. 

Această clinică din cadrul Spitalului de Neuropsihiatrie a beneficiat de reparații și igienizări, ca urmare a evenimentului de la începutul lunii martie a acestui an, când o pacientă a dat foc unei saltele.

blank

„Toate suprafețele au fost curățate cu soluții speciale, s-a înlocuit tâmplăria PVC și s-au montat sisteme de siguranță la ferestre. De asemenea, covorul PVC din saloanele afectate a fost schimbat, s-au montat uși anti-foc, conform documentației anti-incendiu, s-au înlocuit ansamblurile interioare de toalete și a fost montată o centrală electrică.

Ca măsuri suplimentare, mai multe sisteme de avertizare și siguranță au fost implementate la nivelul clădirii, precum avertizarea la incendiu, evacuarea fumului de pe casa scării sau sistemul de supraveghere video, care a fost refăcut”, a scris Vasilescu pe Facebook.

În luna ianuarie, se vor înlocui hidranții exteriori cu unii supraterani.

blank

blank

 

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri