AcasăACTUALCJ Olt se pregăteşte să investească în a doua bază ISU-Ambulanţă din...

CJ Olt se pregăteşte să investească în a doua bază ISU-Ambulanţă din judeţ

spot_img

Baza ISU-Ambulanţă pe care CJ Olt o face în nordul judeţului, la Dobroteasa, este aproape de a fi operaţionalizată iar oficiali forului judeţean vor să pună baza unor noi astfel de investiţii şi în alte zone ale judeţului.

Prezent la emisiunea „Reporter 24”, vicepreşedintele CJ Olt, Ionuţ Ivan, a declarat că o nouă bază ISU-Ambulanţă va fi creată în comuna Şerbăneşti.

El a adăugat că scopul acestor investiţii este micşorarea timpului de intervenţi pentru serviciile de salvare din judeţ.

CITEŞTE ŞI: VIDEO. Primele marcaje pe secțiunea 1 din Autostrada Sibiu – Pitești (A1)

„Ne apropiem de finalizarea proiectului de la Dobroteasa. Pentru zona de nord a judeţului, această bază va fi una foarte importantă. Gândiţi-vă că se scurtează enorm timpul intervenţiilor şi vorbim de daune mai mici şi salvarea de vieţi. Baza va fi şi dotată, iar pe viitor vorbim de crearea altor astfel de baze ISU-Ambulanţă. Intenţionăm să facem o astfel de investiţie la Şerbăneşti. Avem terenul şi sunt demarat discuţiile cu ISU.

Totul este pus la punct şi mai avem doar de accesat partea de finanţare. Vom începe lucrările şi în comuna Şerbăneşti, pe terenul unei fost grădiniţe, un teren foarte generos. După care, vom încerca şi pe Valea Oltului. Ne uităm să avem o arie de acoperire cât mai pozitivă a tot ce înseamnă situaţii de urgenţă, pentru scurtarea timpului de reacţie al salvatorilor”, a declarat Ionuţ Ivan.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri