AcasăACTUALCJ Olt, noi investiţii la Spitalul Judeţean Slatina

CJ Olt, noi investiţii la Spitalul Judeţean Slatina

spot_img

Consiliul Judeţean Olt a aprobat, miercuri, trei noi proiecte ce vizează reabilitarea termică unor clădiri ale unor instituţii din subordine, printre care şi Secţia Medicală a Spitalului Slaina. Finanţarea va fi asigurată prin Planul Naţional de Redresare şi rezilienţă (PNRR)

- Publicitate -

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că forul judeţean va atrage, în total, aproximativ 12 milioane de euro pentru reabilitarea termică şi creşterea eficienţei energetice a cinci clădiri pe care le are în administrare.

„Pe Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), până în momentul de faţă, Consiliul Judeţean Olt a depus deja două proiecte. Este vorba despre sediul DGASPC şi Blocul Materno-Infantil de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Astăzi am mai aprobat indicatorii epntru încă trei proiecte. Aici vorbim despre Secţia Medicală a Spitalului Judeţean, Căminul de Bătrâni Slatina, care se află în subordinea DGASPC şi Centrul Militar Judeţean, clădire pe care noi o avem în proprietate şi o administrăm. Împreună, toate aceste cinci proiecte însumează cam 12 milioane de euro, bani pe care reuşim să-i atragem prin PNRR. Cu proiectele de astăzi, la spital rămân de reabilitat doar Medicina Legală şi Secţia Infecţioase din curtea Spitalului”, a declarat Marius Oprescu.


CITEŞTE ŞI: Persoanele cu dizabilități vor putea depune cereri și dosare în format electronic. Anunțul ministrului Budăi

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri