AcasăADMINISTRAŢIECJ Olt a decis ce va face cu excedentul bugetar de anul...

CJ Olt a decis ce va face cu excedentul bugetar de anul trecut. Când va fi aprobat noul buget

spot_img

Consilierii judeţeni au aprobat, luni, un proiect de hotărâre ce vizează utilizarea excedentului bugetar din anul 2022.

După şedinţă, vicepreşedintele CJ Olt, Virgil Delureanu, a declarat că banii vor fi folosiţi pentru dezvoltare şi pentru co-finanţarea proiectelor aflate în derulare.

CITEŞTE ŞI: CRIMĂ între colegi la Craiova. Bărbat ucis cu mai multe lovituri de cuțit

„Am avut o şedinţă extrordinară a Consiului Judeţean. Excedentul bugetar de la sfârşitul anului 2022 este de 61.150.000, adică 615 miliarde lei vechi. Din aceştia, am repartizat astăzi 47 miliarde pentru cheltuieli de dezvoltare. În ce constau aceste cheltuieli de dezvoltare? Este vorba despre proiecte şi totodată de investiţii”, a declarat Delureanu.

În ceea ce priveşte aprobarea bugetului pentru anul 2023, reprezentantul CJ spune că acest lucru s va face în şedinţa din această lună.

„Au avut loc negocierile cu toate unităţile subordonate, iar proiectul este în transparenţă decizională. Pe 26 ianuarie, la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean, sperăm să aprobăm acest proiect de buget”, a precizat vicepreşedintele CJ Olt.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri