AcasăACTUALCJ Gorj alocă fonduri pentru cinci domenii de activitate. Ghidul solicitantului, în...

CJ Gorj alocă fonduri pentru cinci domenii de activitate. Ghidul solicitantului, în dezbatere publică

spot_img

Ghidul solicitantului privind regimul finanțărilor nerambursabile din fondurile bugetului Județului Gorj, alocate pentru activități nonprofit de interes general, a fost lansat în dezbatere publică, anunță reprezentanții CJ Gorj.  

- Publicitate -

Pentru acest an, spun autoritățile județene, Consiliul Județean Gorj alocă fonduri din bugetul județului pentru domeniile tineret, protecția mediului, sport, turism, educație civică și antreprenorială.

Suma totală prevăzută pentru cele cinci domenii este de 250.000 de lei.


„Valoarea/suma ce poate fi alocată  unui proiect este de maximum 90% din valoarea totală eligibilă a proiectului dar nu mai mult de :

Pentru domeniul Tineret, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 5.000 de lei (minim)- 10.000 de lei (maxim);

Pentru domeniul Protecția Mediului, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 5.000 de lei (minim)- 10.000 de lei (maxim);


Pentru domeniul Sport, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 10.000 de lei (minim)- 30.000 de lei (maxim);

Pentru domeniul Turism, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 5.000 de lei (minim)- 10.000 de lei (maxim);

Pentru domeniul Educație civică și antreprenorială, valoarea finanțării solicitate/proiect poate fi: 5.000 de lei (minim)-10.000 de lei (maxim)”, informează CJ Gorj.

Mai multe amănunte, Ghidul integral și Anexele, însoțit de documentele de specialitate aferente, se regăsescpe site-ul Consiliului Județean Gorj www.cjgorj.ro, la secțiunea Avizier Virtual-Dezbateri Publice sau pot fi accesate prin linkul: https://www.cjgorj.ro/Date%20site/Dezbateri%20publice/Proiect%20%20Ghid%20finantari%20nermbursabile%202022.pdf

Persoanele interesate pot transmite propunerile sau opiniile cu valoare de recomandare în atenția Manuelei Florescu, responsabil cu societatea civilă din partea CJ Gorj, în perioada 01.04.2022-11.04.2022, în format electronic (pdf.)la adresa de email: consjud@cjgorj.ro sau în format letric la sediul Consiliului Județean Gorj, str. Victoriei nr. 2-4, Târgu Jiu, cam. 261.

CITEȘTE ȘI: Flavius Sirop, fostul subprefect al județului Dolj, numit secretar de stat la Ministerul Sportului

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri