AcasăACTUALCirculația rutieră pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, închisă din cauza...

Circulația rutieră pe Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului, închisă din cauza viscolului

spot_img

Din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile (zăpadă, viscol și ceață), CNAIR și Poliția Rutieră, au luat marți decizia închiderii circulației rutiere pe DN 67C (Transalpina) între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 – km 59+800).

CNAIR precizează că măsura închiderii temporare a circulației rutiere pe acest sector de drum a fost luată pentru siguranța participanților la trafic, având în vedere fenomenele meteorologice imprevizibile ce pot apărea în orice moment în această zonă.

„Circulația rutieră pe acest sector de drum va fi reluată când condițiile meteorologice vor permite desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță”, spun reprezentanții CNAIR.

CITEȘTE ȘI: Firma care administrează depozitul ecologic din județul Dolj, amendată cu 100.000 de lei. Ce măsuri au mai luat comisarii de la Garda de Mediu

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri