AcasăACTUALCiocnire între două avioane pe aeroport. Pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă

Ciocnire între două avioane pe aeroport. Pasagerii au fost evacuaţi de urgenţă

spot_img

Două avioane aparținând companiei WizzAir s-au ciocnit, ieri, pe pista Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Suceava.

Unul dintre avioane, care urma să zboare spre Dortmund, a lovit cu aripa stabilizatorul orizontal al unei alte aeronave aparţinând aceleiaşi companii, aflată pe platforma aeroportului, în timpul manevrării la sol.

Pasagerii din aeronava aflată în mişcare au fost daţi jos de urgenţă. Avionul se pregătea să decoleze spre Germania.

Potrivit reprezentanţilor WizzAir în aeronava parcată nu se aflau pasageri. „Wizz Air își cere scuze pasagerilor afectați și îi asigură pe toți clienții că siguranța și securitatea pasagerilor, a echipajului și a aeronavelor sale rămân prioritatea principală a companiei aeriene”, a anunţat Wizz Air într-un comunicat de presă.

O parte dintre pasagerii aeronavei sunt de părere că avionul nu a fost bine dirijat de la sol de către personalul aeroportului. Chiar înainte de impact aeronava a frânat de mai mult ori puternic pe pistă, potrivit monitorulbt.ro.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul Reporter24.info a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Următorul pas în dezvoltarea iniţiativei jurnalistice regio-locale reprezintă intrarea în portofoliul agenţiei Thinkdigital, începând din luna mai 2021. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri