AcasăACTUALCine este Alexandru Marcoci, liberalul fără experienţă în domeniul energiei, plasat de...

Cine este Alexandru Marcoci, liberalul fără experienţă în domeniul energiei, plasat de Virgil Popescu în Consiliul de Supraveghere al CEO

spot_img

Moartea celor 3 mineri de la exploatarea Jilț Sud din Gorj, care face parte din Complexul Energetic Oltenia, a scos la iveală informații noi despre modul în care este condusă această companie de stat.

Potrivit surselor din interior, Alexandru Marcoci, un liberal de bază, fără experiență în domeniul energiei, a fost numit de ministrul energiei, Virgil Popescu, în Consiliul de Supraveghere al CEO.

CITEŞTE ŞI: Distribuirea anumitor medicamente în exteriorul țării, suspendată pentru trei luni

El a ajuns acolo prin intermediul PNL Mehedinți, unde a devenit consilier județean și apoi secretar de stat în MAI.

Angajații CEO sunt de acord cu schimbările recente, dar acuză ministrul de ipocrizie, deoarece a pus un „om de paie” fără pregătire în domeniu ca președinte al consiliului de supraveghere. Ei se referă la Alexandru Marcoci, care a fost numit în această funcție în 2020 și care are printre atribuții exercitarea controlului asupra modului în care se conduce societatea.

articolul integral, în Libertatea

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri