AcasăPOLITICĂChesnoiu (PSD Olt): Voi susține neîncetat dezvoltarea socio-economică a regiunii din care...

Chesnoiu (PSD Olt): Voi susține neîncetat dezvoltarea socio-economică a regiunii din care mă trag

spot_img

Prezent la conferința „Regiunea  se dezvoltă prin PR SV Oltenia 2021-2027”, organizată de Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Vest Oltenia, deputatul PSD Adrian Chesnoiu a  vorbit despre provocările momentului și nevoile de modernizare ale Olteniei.

El afirmă că fondurile europene sunt șansa pentru eliminarea disparităților de dezvoltare dintre statele Europei.

CITEŞTE ŞI: Fermier din Dolj, trimis în judecată de DNA. A falsificat acte ca să obţină fonduri europene

„Susțin necesitatea asigurării principiului complementarității prin care putem adapta programele și direcționa fondurile pentru a răspunde nevoilor reale de dezvoltare. Suntem cu toții de acord că pentru noi prioritățile sunt: Continuarea digitalizării în beneficiul companiilor și a cetățenilor, Mobilitate și dezvoltare durabilă, Educație modernă, nediscriminatorie Creșterea competitivității prin integrarea elementelor de inovare,Investiția în energie verde pentru eficiență energetică și creșterea gradului de independență. Voi fi mereu cu sufletul alături de olteni și prin acțiunile mele voi susține neîncetat dezvoltarea socio-economică a regiunii din care mă trag și în care am trăit cele mai frumoase experiențe din copilăria și adolescența mea”, a transmis Chesnoiu.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri