AcasăACTUALChesnoiu, mesaj pentru agricultori: Avem capacitatea să menținem producția la un nivel...

Chesnoiu, mesaj pentru agricultori: Avem capacitatea să menținem producția la un nivel care să ne țină în siguranță în fața oricărei provocări

spot_img

Ministrul Agriculturii, deputatul PSD Olt Adrian Chesnoiu, a participat la prima ediție a târgului FARMCONECT, eveniment organizat de APPR, în parteneriat cu Primăria Slobozia.

- Publicitate -

Ministrul a transmis un mesaj agricultorilor, reiterând implicarea sa pentru ca agricultura românească să devină din ce în ce mai performantă.

„Felicitări organizatorilor pentru că au oferit ocazia fermierilor și producătorilor locali să intre în contact direct cu fabricanții și comercianții de utilaje agricole și tehnologii digitale esențiale pentru o agricultură performantă.


Mă bucur de fiecare dată să stau de vorbă cu cei care lucrează pământul și să văd interesul din ce în ce mai mare al celor care activează în agricultura românească pentru creșterea randamentului culturilor și integrarea materiilor prime în industriile procesatoare.

Avem un sol roditor, avem fermieri pricepuți, cu putere de muncă fantastică, din ce în ce mai implicați în introducerea tehnologiilor în activitatea lor. Am încredere că suntem pe drumul cel bun și avem capacitatea să menținem producția la un nivel care să ne țină în siguranță în fața oricărei provocări”, a transmis Chesnoiu.

CITEŞTE ŞI: Guvern: Săptămâna viitoare ajung primele carduri sociale la românii nevoiaşi


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri