AcasăACTUALChesnoiu: Depunere online a solicitărilor de emitere a certificatelor fitosanitare

Chesnoiu: Depunere online a solicitărilor de emitere a certificatelor fitosanitare

spot_img

Deputatul PSD Olt, Adrian Chesnoiu, anunţă că Ministerul Agriculturii (MADR) a lansat aplicația pentru depunerea online a solicitărilor de emitere a certificatelor fitosanitare.

- Publicitate -

Fostul ministru al Agriculturii a vorbit despre importanţa digitalizării acestor activităţi.

„Felicitări și mulțumiri colegilor din AFIR și MADR pentru implementarea acestei idei la care am lucrat în ultimele luni. Am promovat digitalizarea ca modalitate de eficientizare a relației administrației cu fermierii și iată că, ușor-ușor, câștigăm bătălia cu mitul hârtiei în administrația publică centrală. Operatorii care derulează activități de export cu plante, produse vegetale și alte obiecte, au obligația să solicite Autorității Naționale Fitosanitare eliberarea certificatelor fitosanitare pentru export. Aceste documente oficiale garantează că mărfurile exportate îndeplinesc exigențele fitosanitare impuse de țara importatoare”, a transmis Chesnoiu.


De acum, online, chiar și de pe telefon, operatorii vor depune cererile de eliberare a certificatelor fitosanitare pentru export online, fără a mai fi nevoie să fie întocmite în format tipărit și transmise fizic.

Aplicația este accesibilă AICI.

CITEŞTE ŞI: A fost promulgată legea care permite intervenția împotriva urșilor și în extravilanul localităților


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri