AcasăACTUALCetățeni sirieni depistați ascunşi printre cutii cu legume, într-o autoutilitară, la Frontiera...

Cetățeni sirieni depistați ascunşi printre cutii cu legume, într-o autoutilitară, la Frontiera Bechet

spot_img

10 cetățeni sirieni, care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși într-o autoutilitară încărcată cu legume, au fost depistați de către vameșii din cadrul Frontierei Bechet.  

- Publicitate -

La volanul autoutilitarei se afla un român, în vârstă de 29 de ani. Acesta transporta, conform documentelor prezentate, legume, pe ruta Bulgaria–România.

În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, polițiștii de frontieră au depistat, ascunse în spatele lăzilor cu legume, 10 bărbați.


Aceștia au declarat că sunt cetățeni sirieni și s-au urcat în mijlocul de transport, într-o parcare din orașul Sofia, cu sprijinul șoferului, în schimbul sumei de 2.000 euro.

Bărbații intenționau să ajungă într-o țară din vestul Europei.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor prevăzute de art. 262 și art. 263 din Codul Penal, iar conform protocolului româno-bulgar, cetățenii sirieni au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră.


CITEȘTE ȘI: Dubiță căutată de autoritățile din Marea Britanie, descoperită la Frontiera Calafat

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri