AcasăACTUALCetățeni afgani, ascunși într-o ambulanță transportată pe un ansamblu rutier, depistați în...

Cetățeni afgani, ascunși într-o ambulanță transportată pe un ansamblu rutier, depistați în vamă. Voiau să ajungă în Germania

spot_img

Doi bărbaţi afgani, care încercau să ajungă ilegal în Germania, călătorind ascunşi într-o ambulanță, transportată pe un ansamblu rutier, au fost depistați, noaptea trecută, de către polițiștii de frontieră din Giurgiu. 

- Publicitate -

Astfel, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei 03.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor, un cetăţean ucrainean, în vârstă de 41 de ani, care conducea un ansamblu rutier.

Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, două ambulanțe din Turcia pentru Ucraina.


„Procedând la verificarea exterioară a mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că prelata semiremorcii este tăiată, motiv pentru care au procedat la efectuarea unui control amănunţit. Astfel, în interiorul unei ambulanţe, au fost descoperiţi ascunşi doi bărbaţi. În cadrul cercetărilor, colegii noştri au stabilit faptul că, cei doi, sunt cetăţeni afgani, în vârstă de 20, respectiv 25 de ani. Tinerii nu deţineau documente de identitate asupra lor şi au declarat că s-au  urcat în mijlocul de transport în timp ce se aflau pe teritoriul Turciei, fără ca şoferul să cunoască acest aspect. Aceştia intenţionau să ajungă în Germania”, arată Poliția de Frontieră.

Călătoria a fost întreruptă și conform protocolului româno-bulgar, şoferul, cetăţenii afgani şi mijlocul de transport au fost preluaţi de către autorităţile bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

CITEȘTE ȘI: Adolescent rănit cu un cuțit, de un coleg, într-o școală din Argeș


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri