AcasăACTUALCetățean turc cu pașaport fals, descoperit de polițiștii de frontieră giurgiuveni

Cetățean turc cu pașaport fals, descoperit de polițiștii de frontieră giurgiuveni

spot_img

Poliţiştii de frontieră au depistat, luni, în vama Giurgiu, un cetățean turc care a încercat să intre ilegal în România, folosind un pașaport care avea aplicate trei ștampile de trafic false total. 

- Publicitate -

Seara trecută, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean turc, în vârstă de 49 de ani, la volanul unei mașini.

Acesta s-a legitimat cu un pașaport simplu specific Turcia, care avea aplicat pe două dintre file, trei ștampile de trafic.


„În cadrul verificărilor efectuate, colegii noştri au stabilit că acestea nu îndeplinesc condițiile de formă și de fond și nu conțin elementele specifice ștampilelor de trafic autentice. Persoana în cauză a declarat că a procedat în acest mod, întrucât a depășit termenul de ședere in România și nu mai putea obține viza pentru a intra in România”, arată Poliția de Frontieră.

Polițiștii au întrerupt călătoria bărbatului și, conform protocolului româno-bulgar privind controlul comun la trecerea frontierei de stat, acesta a fost preluat de către autoritățile bulgare în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale ce se impun.

CITEȘTE ȘI: GORJ: Un șofer băut s-a răsturnat cu mașina, în comuna Drăguțești


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri