AcasăACTUALCetăţean sirian cu documentele fratelui său, depistat la Frontiera Feroviară Calafat

Cetăţean sirian cu documentele fratelui său, depistat la Frontiera Feroviară Calafat

spot_img

Un cetățean sirian care a încercat să intre ilegal în ţară, folosind documente de identitate care aparțineau altei persoane, a fost depistat, miercuri, de către poliţiştii de frontieră doljeni, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat Feroviar. 

Tânărul s-a prezentat în vamă, prezentând, cu ocazia controlului, un permis de ședere având însemnele autorităților din Germania.

Din studiul documentelor de călătorie, poliţiştii de frontieră doljeni au constatat faptul că bărbatul nu este persoana din fotografiile actelor.


CITEȘTE ȘI: CRAIOVA | Fată de 12 ani, la spital, după ce a fost lovită de o mașină

Actele aparțineau fratelui tânărului respectiv.

„Ca urmare a celor constatate, a fost efectuat controlul amănunţit asupra persoanei și a bagajelor acesteia, fiind descoperit un document temporar pentru solicitanți de azil emis de autoritățile din Bulgaria. Din acesta reiese că persoana prezentă la control este cetățean sirian, în vârstă de 21 de ani. În cadrul cercetărilor, tânărul a declarat că documentele prezentate aparțin fratelui său și intenționa în acest mod fraudulos să ajungă în Germania”, arată Poliția de Frontieră Calafat.


Călătoria bărbatului a fost întreruptă și conform protocolului româno-bulgar, aceasta a fost preluată de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri