AcasăACTUALCetățean palestinian ascuns pe osia semiremorcii unui autocamion

Cetățean palestinian ascuns pe osia semiremorcii unui autocamion

spot_img

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni au depistat, vineri, un cetățean palestinian care a încercat să intre ilegal în ţară, ascuns pe osia semiremorcii unui autocamion. Acesta intenționa să ajungă ilegal în Germania.

- Publicitate -

Vineri, în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu, s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, în vârstă de 50 de ani, aflat la volanul unui autocamion.

Acesta transporta, conform documentelor prezentate, textile pe ruta Turcia – România.


„În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au descoperit, ascunsă pe osia semiremorcii autocamionului, o persoană de sex masculin. La cercetări, polițiștii de frontieră au stabilit că acesta este cetățean palestinian, în vârstă de 24 ani. Persoana în cauză  nu deținea documente de identitate asupra sa și a declarat că s-a urcat pe osia semiremorcii în Turcia, în zona frontierei turco-bulgare, fără ca șoferul să cunoască acest lucru. Acesta intenționa să ajungă ilegal în Germania”, arată Poliția de Frontieră.

Polițiștii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei cetățeanului palestinian, iar conform protocolului româno-bulgar, persoana depistată, șoferul și mijlocul de transport au fost preluați de către reprezentații Poliţiei de Frontieră Bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

CITEȘTE ȘI: VIDEO | Percheziții în penitenciarele din Craiova și Drobeta Turnu Severin într-un dosar de trafic de droguri


- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri