AcasăACTUALCercetare administrativă și la nivelul Penitenciarului Craiova, după interviul acordat de Dincă

Cercetare administrativă și la nivelul Penitenciarului Craiova, după interviul acordat de Dincă

spot_img

O anchetă administrativă se desfășoară și la nivelul Penitenciarului Craiova, după ce Gheorghe Dincă a acordat un interviu prin telefon jurnaliștilor de la Gândul. 

Reprezentanții instituției menționează, într-o informare de presă, că respectiva conversație s-a realizat prin intermediul avocatului, fiind invocat dreptul la convorbiri telefonice și confidențialitatea interacțiunii cu apărătorul.

„Având în vedere aspectele apărute în mass-media cu privire la legătura telefonică dintre o persoană privată de libertate și un jurnalist, conducerea Penitenciarului Craiova aduce la cunoștința opiniei publice faptul că respectiva conversație s-a realizat prin intermediul avocatului, fiind invocat dreptul la convorbiri telefonice, dar și confidențialitatea interacțiunii cu apărătorul”, informează Penitenciarul Craiova.


Conducerea instituției a luat decizia efectuării unei cercetări administrative pentru a stabili cum au stat lucrurile și dacă s-a încălcat legea.

„În ceea ce privește aspectele prezentate, la nivelul instituției se desfășoară o cercetare administrativă pentru a se stabili dacă au existat încălcări ale cadrului legal în acest caz”, conchid reprezentanții Penitenciarului Craiova.

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri