AcasăECONOMIECer salarii mai mari cu peste 1.000 de lei, la Complexul Energetic...

Cer salarii mai mari cu peste 1.000 de lei, la Complexul Energetic Oltenia

spot_img

Sindicaliștii din Complexul Energetic Oltenia (CEO) cer majorarea salariilor pentru mineri și energeticieni, cu cel puțin 1.000 de lei. Solicitarea este susținută la negocierile dintre administrație și sindicate, care au loc în luna martie.

Liderii sindicatelor, care participă la negocierile contractului colectiv de muncă a producătorului de energie din Oltenia, susțin că majorările nu pot fi mai mici decât cele din anul anterior.

“Ceea ce pot să spun că ne dorim cu certitudine este să obținem maximum posibil. Atunci, la ce am mai participa la negocieri, dacă vine administrația, ne prezintă un proiect de buget și sănătate! Nu! Obligația noastră, ca lideri de sindicat, este să ne batem pentru drepturile salariaților și de a obține venituri cât mai mari pentru aceștia”, a declarat Gabriel Căldărușe, președintele Sindicatului Mine Energie Oltenia (SMEO).

CEO se află în proces de restructurare, grupurile pe bază de cărbune ale companiei urmând a fi închise și înlocuite de surse de producere a energiei regenerabile, până în 2032.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri