AcasăACTUALCentralele individuale de apartament ar putea fi interzise mai devreme. Proiectul a...

Centralele individuale de apartament ar putea fi interzise mai devreme. Proiectul a intrat în avizare la Ministerul Mediului

spot_img

Proiectul care interzice centralele individuale în blocurile noi a intrat în avizare la Ministerul Mediului.

- Publicitate -

Anunțul a fost făcut chiar de ministrul Mediului, Barna Tanczos, în cadrul forumului energetic regional FOREN.

”Proiectul de Hotărâre de Guvern este în avizare la Ministerul și până la finalul lunii va intra în circuitul de avizare interministerial. Sper să fie susținut și de guvern și celelalte ministere”, a declarat Barna Tanczos, potrivit Antena3.


Proiectul a fost prezentat pentru prima dată la finalul anului trecut.

”Atât Ministerul cât și UAT-urile și cetățenii trebuie să facă eforturi pentru un aer mai curat. Odată cu venirea frigului poluarea aerului ne pune în pericol sănătatea din ce în ce mai mult, pentru că în urma încălzirii locuințelor și în urma traficului substanțele nocive rămân blocate în straturile de aer în apropierea suprafeței, mai ales dacă vremea este liniștită, rece și uscată” spunea ministrul Mediului la sfârșitul anului trecut, potrivit Mediafax.

Interzicerea centralelor individuale nu va afecta în niciun fel blocurile care au deja centrală, blocurile aflate în construcție sau pe cele care au primit autorizație de construcție, dar nu au început construcția efectivă.


CITEŞTE ŞI: DOLJ: 4.362 de elevi înscrişi la Evaluarea Naţională

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri