AcasăACTUALCele două săli de cinema de la Centrul "Eugen Ionescu" Slatina intră...

Cele două săli de cinema de la Centrul “Eugen Ionescu” Slatina intră în reabilitare

spot_img

Cele două săli de cinema de la Centrul Cultural „Eugen Ionescu” vor fi reabilitate, astfel încât slătinenii să se poată bucură din nou de cele mai noi pelicule de pe piață.

- Publicitate -

Primăria municipiului Slatina are pe agenda lucru, reabilitarea și redeschiderea celor două săli de cinema din cadrul Centrului Cultural „Eugen Ionescu”.

VEZI ŞI: FILMELE ALINEI | Doctor Strange in the Multiverse of Madness – Așteptări vs. Realitate | Recenzie cu spoilere


Centrul Cultural „Eugen Ionescu” va intra într-un amplu proces de modernizare. Din cauza pandemiei și a uzurii, aparatura nu a mai funcționat, iar activitatea cinematografică a centrului a fost oprită.

Administratorii Centrului Cultural „Eugen Ionescu” vor ca de la începutul anului viitor, slătinenii să se poată bucura de toate activitățile culturale și cinematografice de aici.

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri