AcasăPOLITICĂCel mai vârstnic consilier local USR, dur cu Dacian Cioloş: Ca politician,...

Cel mai vârstnic consilier local USR, dur cu Dacian Cioloş: Ca politician, vă rog să-i lăsaţi pe ceilalţi. Ce spune despre Cristian Ghinea

spot_img

Constantin Stănilă, cel mai vârstnic consilier local al USR Olt, la 85 de ani, l-a criticat dur pe Dacian Cioloş, despre care spune că nu are stofă de politician şi mereu a căutat locurile „cele călduţe” de la Bruxelles. Nici Cristian Ghinea, autorul PNRR, nu a scăpat de criticile fostului profesor de la Iancu Jianu, afirmând că fostul ministru al Fondurilor Europene ar fi primit o notă de trecere, dacă i-ar fi fost elev.

Constantin Stănilă crede că USR a avut mai mult de pierdut, atunci când Dacian Cioloş l-a condus.

„Mie nu-mi venea să cred. Am zis demult şi am spus: domnul Cioloş nu este un politican. Vă spun sincer, tot ceea ce făcea nu avea niciun fel e conţinut. Iar, ce a făcut între timp, practic a încercat să stagneze USR-ul, a încercat să-i oprească evoluţia. Lucru acesta nu l-am înţeles. I-aş spune şi în faţă, dacă a avea ocazia: „domnule Cioloş, poate pentru altă funcţie sunteţi bun!. Tot timpul, la Bruxelles, aţi căutat locurile cele călduţe şi le-aţi ocupat. În continuare, aveţi aceleaşi gânduri. Ca politician, vă rog să-i lăsaţi pe ceilalţi, pentru că nu aveţi stofă de politician. Sincer, vă spun””, a declarat seniorul USR.

În ceea ce priveşte candidura europarlamentarului REPER la europarlamentare, Constantin Stănilă spune că „nu are nicio şansă”.

„Înseamnă că nu are puterea de a vedea. De a simţi lucrurile. Trebuie să vezi pentru ce poţi să candidezi. Trebuie să simţi. E clar cu domnul Cioloş. Încearcă, are acest drept, însă spun că va avea o mare dezamăgire”, a mai spus Constantin Stănilă.

Despre Cristian Ghinea, profesorul Stănilă spune că ar primi o notă de trecere, dacă i-ar fi elev.

„L-am urmărit. A făcut şi lucruri bune şi cred că cele bune sunt preponderente. Aş vrea să mă opresc aici. Dacă îl aveam elev, să zic că promova. Nu cu o medie mare, dar promova. Are anumite calităţi”, a conchis el.

Constantin Stănilă este consilier local USR în comuna Iancu Jianu şi, chiar dacă are 85 de ani, nu s-a retras din viaţa publică. El este activ în legislativul local, are iniţiative şi participă la dezbaterile ce vizează comunitatea.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri