AcasăADMINISTRAŢIECel mai lung drum judeţean din Olt, în reabilitare. Se lucrează la...

Cel mai lung drum judeţean din Olt, în reabilitare. Se lucrează la consolidarea alunecării de teren de pe DJ 546 (FOTO)

spot_img

Lucrările avansează pentru consolidarea alunecării de teren de pe drumul județean DJ 546, între kilometrul 112 + 900 metri și kilometrul 113 + 750 metri, în comuna Teslui, satele Deleni şi Moşteni.

- Publicitate -

Sectorul de drum unde se intervine este închis traficului rutier. Au acces doar riveranii din satele Deleni şi Moşteni, pe porţiunea de la intersecția drumului județean DJ 546 cu drumul județean DJ 546 G, până la sectorul de drum închis total.

Lucrările sunt desfăşurate în cadrul proiectului Consiliului Judeţean Olt de modernizare a drumului județean DJ 546, finanţat cu fonduri europene în valoare de 128 de milioane lei.


Proiectul vizează pentru modernizarea DJ 546 Dăneasa (intersecție DN6) – Slatina (intersecție DN65) – Verguleasa (intersecție DN67B), pe o lungime de 58,367 km.

Drumul traversează localitățile: Dăneasa, Drăgănești-Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui şi Verguleasa.

CITEŞTE ŞI: FOTO | Reabilitarea DN 6 Alexandria-Craiova, aproape de start. CNAIR a predat amplasamentul constructorului


- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri