AcasăACTUALCe trebuie să facă persoanele care pierd cardul social sau cele care...

Ce trebuie să facă persoanele care pierd cardul social sau cele care uită uită codul PIN

spot_img

Dacă se întâmplă să pierdeţi tichetele sociale pentru alimente, având inclusiv bani necheltuiţi pe ele, nu înseamnă că nu mai sunteţi beneficiar al programului.

Aşadar, în cazul în care aţi pierdut sau rătăcit cardul social, trebuie să sunaţi în timp cât mai scurt emitentul cardului, pentru ca acesta să poată bloca tichetul. Apoi, veţi primi un alt card.

„Beneficiarul care a pierdut – sau dorește să blocheze temporar – cardul social pentru produse alimentare și mese calde trebuie să anunțe imediat pe emitentul cardului, apelând serviciul de Asistență Clienți sau utilizând aplicația mobilă a emitentului.


Emiterea unui nou card și expedierea la adresa emitentului se vor face, prin grija emitentului, în termen de 60 de zile de la data la care cardul a fost declarat pierdut”, informează Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), scrie Antena3.

Datele de contact ale emitenţilor tichetelor sociale:

– Edenred România SRL: partener-ro@edenred.com, Telefon: 021.301.33.11, urmat de tasta 4


– Sodexo: comerciant.ro@sodexo.com, Telefon: 021.204.46.46

– Up Romania SRL: afiliati@upromania.ro, Telefon: 021.402.82.23

Mai mult, în cazul în care pe tichetele sociale mai erau bani disponibili, aceştia nu vor fi pierduţi şi îi veţi putea folosi pe noul card.

Ce se întâmplă dacă aţi uitat codul PIN?  

“Beneficiarul care a pierdut PIN-ul poate accesa opțiunea “Reamintire PIN” din aplicația mobilă a emitentului sau poate să contacteze Serviciul Asistență Clienți al emitentului (telefon sau E-mail), în vederea emiterii unui nou PIN”, explică Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE).

Voucherele pentru alimente și mese calde trebuie utilizate numai pentru cumpărarea de produse alimentare de bază.

 

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri