AcasăACTUALCe spune primarul din Calafat despre momentul penibil de la Târgul de...

Ce spune primarul din Calafat despre momentul penibil de la Târgul de Crăciun

spot_img

Primarul Municipiului Calafat, Dorel Mituleţu, a reacţionat la momentul artistei Kristine din Târgul de Crăciun din localitate, care părea că performează în faţa unui public imaginar.

Mituleţu spune că tevatura este „gratuit și tendențios creată la nivel local și național”, şi că Târgul de Crăciun a fost organizat „cu mari greutăți și cu buget foarte limitat”. Totodată, edilul arată că este pentru prima dată în istoria localității când la Calafat se organizează un astfel de târg.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Ea este artista care a susţinut un concert în faţa unui public imaginar, la Calafat

Edilul a ţinut să mai precizeze că primăria nu este organizatorul evenimentului, ci partener.

„Regret că au fost condiții atmosferice neprielnice, care au stricat o seară începută frumos; din păcate, un simplu cetățean ca mine nu are puteri supranaturale pentru a opri ploaia.

Referitor la filmulețul postat pe facebook, precizez că persoane rău intenționate au încercat să speculeze politic momentul când auditoriul programului artistic de pe scenă s-a dispersat din cauza ploii. Ca de obicei, vinovatul de serviciu este primarul, care nu a făcut, nu a dres….Este arhicunoscută această acuzație deja ruginită. Menționez că nu primăria este organizatorul acestui târg de Crăciun, ci ea este doar partener la organizarea acestuia, îndeplinindu-și în totalitate obligațiile: asigurarea domeniului public și energiei electrice pentru eveniment. Restul cheltuielilor, inclusiv tariful artiștilor, sunt suportate de organizator”, arată primarul, într-o postare pe Facebook.

CITEŞTE ŞI: Alimentele procesate creează dependență, la fel ca fumatul

În ceea ce priveşte lipsa publicului de la eveniment, Doru Mituleţu apreciază că prezenţa oamenilor nu poate fi dirijată.

„Pe de altă parte, prezența publicului la un eveniment nu poate fi dirijată de către primărie; cei care doresc să frecventeze târgul o fac atunci când vor și când pot. Se cunoaște ce partid politic transportă cu autobuzele persoane la evenimente organizate. Prin aceste postări tendențioase, disprețuitoare și batjocoritoare pe facebook persoanele respective au urmărit să lovească în mine, dar – din păcate – au creat o imagine defavorabilă municipiului nostru, făcând să apară știri negative în mass-media. Consider că nu merităm eticheta ce se încearcă a fi pusă pe imaginea Calafatului și că ar trebui să respectăm cu toții spiritul sărbătorilor de iarnă, bucurându-ne de puținul pe care îl avem, chiar dacă nu este conform așteptărilor cârcotașilor. Luna decembrie are prin definiție o semnificație aparte pentru copii; să n-o stricăm! Așadar, să fim mai buni, să fim mai înțelegători, să fim mai toleranți! Doamne-ajută!”, a mai spus primarul din Calafat.

CITEŞTE ŞI: Bugetul celei de-a doua etape a Programului Rabla pentru Electrocasnice, epuizat în 6 ore

Olga Cristina Popa, cu numele de scenă Kristine, este artista care a devenit virală pe reţelele de socializare după ce a susţinut un concert la Târgul de Crăciun Calafat, în faţa unui public aproape inexistent. Lipsa oamenilor din public n-a împiedicat-o pe cântăreaţă să strige „toată lumea mâinile în aer!”.

Kristine a devenit virală pe reţelele sociale, după ce, în timp ce cânta, îndemna persoanele să ridice mâinile în aer.

Atraşi de îndemnul continuu al cântăreţei, cele trei, patru persoane are se aflau în zonă s-au apropiat şi au început să filmeze scenele amuzante.

În imagini se poate observa cum nimeni nu se află la Târgul de Crăciun din Calafat, cu atât mai puţin în zona scenei pe care tânăra artistă performa.

CITEȘTE ȘI: CRAIOVA | Panouri fotovoltaice în trei piețe din oraș. Anunțul primarului Vasilescu

În timpul show-ului, artista se poate auzi în timp ce îi îndeamnă pe oameni să ridice mâinile în aer şi să facă atmosferă.

„Și haideți să aplaudăm împreună, să ținem ritmul. Haideți, băieți, să aplaudăm. Foarte bine! Hai să aplaudăm mai tare! Și acum în dreapta, foarte bine, așa. Haideți, să vă aud cum aplaudați. Bine, bine”, a strigat, entuziasmată, artista aflată pe scenă.

- Publicitate-spot_img

Sanatatenews.ro

Cautimasina.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri