AcasăACTUALCe spune ministrul Sănătății despre sezonul estival

Ce spune ministrul Sănătății despre sezonul estival

spot_img

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila crede că vom avea o vară cu condiții de normalitate și cu restricții extrem de puține.

- Publicitate -

„Opinia mea este că vom avea o vară cu condiții de normalitate și cu restricții extrem de puține, dar, repet, acest lucru trebuie luat cu rezervă pentru că atunci când discuți de o boală transmisibilă cu un virus nou, deja împlinește trei ani în curând, dar totuși este încă nou, nu poți să faci decât presupuneri. Presupunerea în acest moment este de un sezon estival fără restricții, dar lucrul aceasta rămâne șă fie confirmat de realitate”, a declarat marți Alexandru Rafila.

Acesta a mai spus că se înregistrează un trend descendent al numărului de cazuri, al numărului de decese și al numărului de pacienți cu Covid internați la ATI.


„Evoluția este constant descendentă, încât estimăm ca în curând, într-un interval de 1-2 săptămâni, să ajunge la sub 1.000 de cazuri înregistrate zilnic și cu o scădere rapidă a incidenței cumulate la nivel național”, a adăugat ministrul Sănătății.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Rafila propune renunțarea la mască în exterior și la certificatul Covid în restaurante, hoteluri și magazine. Se pot organiza si evenimente private cu 200 de persoane

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
Partenerispot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri